Bilar

-65 Thunderbird Landou

Bortsett från en gammal omlackering så är den härligt orörd. Importerad från California för ca 10 år sedan. Absolut rostfri och fin i alla skrymslen. Utrustad med elhissar, elsäte, centrallås, fm radio som fungerar, elantenn som inte fungerar, spinnerskapslar, varningslampor för  tank dörr och bagage. I mitt tycke är det här en av världens bästa bilar. Finns det någon bil som är vackrare invändigt? Den låga karossen, otroligt skön att kära och välbyggd som få. Här var den amerikanska bilen på topp! Har även mycket papper på bilen från tiden i USA.

Klicka på bilderna ifall du vill ha de större!

 

  

 

-71 Ford 20m XL 2300 Coupe

En underbar bil som jag köpte 2011 av förstaägaren, en äldre kvinna i Göteborgområdet. Bilen har fortfarande inte gått 10 000 mil. Svårt att hitta en sån här fin bil som inte är custad på 80-talet eller som inte är upprostad.

                                                       Klicka på bilderna ifall du vill ha dom större!
 

 

– 71 Mercedes 200:

Förstaägaren var flygflottilj, F21, antagligen var det reglemetchefen som fick njuta av bilen. Bilen har bara gått 12 000 mil, och är totalt rostfri. Vad som gör den speciell är att den är svart, det fanns inte svarta compakter -71 men tydligen lyckades dom övertala bilfabriken för den har aldrig varit någon annan färg. Har även handlingar från den militära tiden.

 

                                                            Klicka för bilderna ifall du vill ha dom större!